Diensten

Verzorging bij u thuis

Onze medewerkers bieden ondersteuning bij de persoonlijke verzorging, zoals hulp bij in- en uit bed gaan, douchen, wassen en/of aankleden, mondzorg etc.

Verpleging bij u thuis

Onze verpleegkundigen bieden ondersteuning bij verpleegtechnische handelingen, het aanreiken of bieden van hulp bij de inname van de medicijnen of andere complexe handelingen.

Thuiszorg in de terminale fase

De laatste levensfase doorbrengen met uw dierbaren of naasten om u heen? Wij regelen dit graag voor u! wanneer u onoverhoop met deze vragen te maken krijgt, dan kunt u op ons rekenen. Onze organisatie staat 24/7 per dag voor u klaar. Met uw goedvinden houden we contact met uw (huis)arts. Ook het aanvragen van hulpmiddelen kunnen we van u overnemen. Wat er ook gebeurt en wat u ook wenst, u kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen.

Individuele begeleiding

 

Werken bij ons

Vacatures

Heb je interesse om te werken in de wijkverpleging? Solliciteer dan via onze website.

Open sollicitatie

Heb je geen vacature gevonden die bij je past, maar wil je wel graag bij ons komen werken? Stuur dan een open sollicitatie. Vermeld hierbij je naam, de functie waar je op solliciteert, je cv en motivatiebrief.

Waarom werken bij ons?

Wij staan voor werken met elkaar, respect voor elkaar en collegialiteit. Wij bieden je een prettige en uitdagende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT en goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Ook bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.