Werken bij

Wij hebben ruimte voor een nieuwe collega:

VIG-niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 voor 24 uur per week.

Wil jij ook elke dag het verschil maken in het leven van onze cliënten? Dan pas je perfect in ons team!

Uw Zorg Haaglanden levert persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve/terminale zorg in Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Den Haag en Wassenaar.

Functie-eisen:

*Diploma VIG niveau 3/diploma verpleegkundige niveau 4.

*Relevante ervaring als verzorgende niveau 3 VIG of relevante ervaring als verpleegkundige in de thuiszorg.

*ervaring met ONS Nedap.

*in het bezit van rijbewijs.

Wat verwachten wij van jou?

*Je bent een gemotiveerde zorgprofessional die goed zelfstandig en in teamverband kan werken.

*Jij vindt dienstverlening en klantvriendelijkheid heel belangrijk.

*Contact met jou is laagdrempelig.

*Je bent bereid om 2 weekenden per maand te werken.

Wat bieden wij?

 • Tijdelijke aanstelling met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Een aanstelling voor 24 uur per week.
 • Werkdagen in overleg.
 • Inschaling volgens CAO VVT.
 • Pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld.
 • Cursussen en trainingen om je te blijven ontwikkelen.
 • Deelname aan diverse werkgroepen.
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van bedrijfsauto tijdens diensten in de wijk.
 • Mobiel in bruikleen.
 • Wij vergoeden de kosten van het aanvragen van de VOG.
 • Een enthousiast en betrokken team!

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Heb je nog vragen?

Bel dan naar Stella van Gaalen 06-25542300.

Teamleider

Word jij onze enthousiaste Teamleider?!

Stap in de organisatie van Uw Zorg Haaglanden waar jouw leiderschap en passie voor de ouderenzorg tot bloei komen! Uw zorg Haaglanden is een jonge, kleinschalige en toegankelijke thuiszorgorganisatie.  Je komt terecht in een nieuwe functie en rapporteert direct aan de manager zorg, met wie je nauw samenwerkt.

Een spontane ondernemende teamleider

Als teamleider geef je leiding aan een team van zorgprofessionals binnen onze organisatie maar ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten en aansturen van de projecten. Het samenwerken met de verschillende afdelingen op een locatie is van essentieel belang om de zorg van kwaliteit te blijven borgen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen team, werkt naar zelfstandigheid, je biedt ze een luisterend oor en je geeft je team aandacht.

Een gezamenlijke uitdaging is om verbinding te maken tussen de medewerkers en de verschillende disciplines onderling. Om dit te bewerkstelligen zal je figureren als netwerker, veel contact hebben en afstemmen met de wijkverpleegkundigen en de verschillende afdelingen.

Zo zal je samen met je leidinggevende initiatief nemen om te komen tot uniforme werkwijzen in de verschillende teams en disciplines met als doel bij te dragen aan meer samenwerking en onderlinge uitwisselbaarheid. Je stemt de formatie van je team af op het aanbod van werk. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk om inzicht te hebben in normtijden: hoeveel uur wordt voor welke handeling ingezet en is dat passend? Je werkt aan optimalisatie van werkwijzen en processen om zo te komen tot een effectieve inzet van behandelaren met optimale zorg voor de doelgroep. Naast het op orde brengen van de basisprocessen werk je aan een visie voor het team op de lange termijn. Je neemt deel aan projecten rond thema’s als slimme technologie, innovatie, kennis opdoen bij andere organisaties, ontwikkelingen en hoogkwalitatieve zorg.

De eerste periode staat dan ook in het teken van het leren kennen van de organisatie en je collega’s. Je vindt het leuk om samen te werken en bent in staat snel jouw nieuwe werkomgeving in kaart te brengen. Als teamleider ben je in staat om effectief met veel zaken tegelijkertijd bezig te zijn met behoud van overzicht en de regie hierin.

De teamleider is verantwoordelijk voor het aansturen en faciliteren van de medewerkers /teams op de driehoek: tevreden klanten, tevreden medewerkers en gezond rendement.

In de huidige context vraagt dit om de vakinhoudelijke ontwikkeling van onze diensten binnen de financiële mogelijkheden. We werken met een jaarplan. Mede op basis daarvan formuleer je acties die bijdragen aan de uitvoering van dit jaarplan en coach je de teams om het gewenste resultaat te behalen. Je ontvangt leiding van de manager zorg.

Wij zijn op zoek naar

Een toegankelijk persoon, bewust van je leiderschapsstijl en in staat om samen tot het gewenste resultaat te komen. Je bent ondernemend en bent gewend zelfstandig te werken, projecten te leiden en vorm te geven. Je kunt schakelen tussen het lager en hoger werk-/denkniveau. Jij bent een verbinder en initiator, ook buiten je team, maar je bent ook een kritisch persoon als het gaat om bewaking van afspraken, beleid en wet – en regelgeving. Je bent zichtbaar in de organisatie, staat dicht bij de werkvloer en laat je gevraagd en ongevraagd horen. Daarnaast ben je in staat de verbinding te leggen met de zorg en begrijp je dat zorg en de doelen alleen door samenwerken een optimaal resultaat kan bereiken voor onze cliënten en stakeholders. In houding en gedrag geef je het goede voorbeeld, sta je open voor anderen en ben je laagdrempelig, benaderbaar en aanspreekbaar. Je schuwt het conflict niet maar hecht belang aan een goede relatie. (Zelf)reflectie en samen leren zijn voor jou onlosmakelijk onderdeel van werken aan goede kwaliteit van zorg en de hiervoor gewenste structuur en cultuur.

Wat maakt jou de juiste teamleider zorg?

 • Wij zoeken een ondernemende, zelfstandige en doortastende teamleider die projectmatig sterk is;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een relevante beroepsopleiding;
 • Je hebt ervaring als teamleider binnen de zorg;
 • Je weet je medewerkers te coachen naar zelfstandigheid, resultaat, procedures en inhoud;
 • Als geen ander weet je op welk moment je de medewerkers zelf kunt vragen om met een oplossing te komen. En op welk moment je moet staan voor een door het management gekozen oplossing waarbij je je teams soepel begeleidt, ondersteunt en daarnaartoe faciliteert;
 • Je hebt kennis en ervaring heb je een visie en zicht op welke acties nu en op de langer termijn nodig zijn om gewenste resultaten te behalen;
 • Of je nu een cliënt spreekt, een collega of je leidinggevende: qua klantvriendelijkheid en gastvrijheid ben je het voorbeeld voor anderen;

Dit mag je van ons verwachten

 • Een onmisbare rol, want je gaat in een prachtige organisatie de rol teamleider zoveel mogelijk zelfstandig vorm kan geven.
 • Als teamleider bieden wij je in eerste instantie een contract aan voor de duur van een jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Voor 24 uur; of 32 uur in overleg Een fulltime dienstverband betekent bij ons een 36-urige werkweek.
 • Een salaris binnen FWG 55 (tussen de € 3217,– en € 4.712, — bruto per maand). Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
 • Hierbij komt nog maandelijks vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij. Uiteraard hanteren we ook reiskosten.
 •  In december 2023 én juni 2024 komt hier weer een verhoging van 5% bovenop.
 • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
 • Tijd en ruimte om up to date te blijven binnen je vakgebied door nascholingen te volgen.
 • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Bepaalde wensen? Wij horen het graag.
 • Een zeer centrale ligging met goede bereikbaarheid voor zowel ov, fiets als auto. Je parkeert hier overigens gratis.
 • Een unieke kans om bij te dragen aan de toekomst van de organisatie waar het een professionele en gezellige werksfeer is en waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen, want samen maken we morgen beter.

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over deze nieuwe functie? Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie én motivatiebrief.

Eerst nog een aantal aanvullende vragen? Dan kun je terecht bij onze administratie; Dorien Groen via d.groen@uwzorghaaglanden.nl of via telefoonnummer 079-2040660.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne (mobiliteits-) kandidaten voorrang in de procedure.

Ken jij iemand die bij deze functie (beter) past, stuur gerust onze vacaturetekst door!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich goed kunnen inleven in een ander en graag écht iets voor mensen willen betekenen.

Dat heeft alles te maken met je instelling en je persoonlijke kracht. Het eigen leven van onze cliënten staat bij ons centraal.

Uw Zorg Haaglanden wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past.

Deze klantgerichte aanpak is mogelijk omdat bij ons zorgprofessionals werken. Onze collega’s zetten zich iedere dag in om cliënten de best mogelijk zorg te verlenen.

Wil jij samen met jouw collega’s het verschil maken in het welbevinden van onze cliënten?

Ook kun je bij ons terecht voor een stage- of opleidingsplek.

Ben jij verzorgende of verpleegkundige vanaf niveau 3 dan nodigen wij jou van harte uit om ons jouw CV en motivatiebrief te mailen: info@uwzorghaaglanden.nl o.v.v. sollicitatie.